Texte

Aici vor fi carti pe care le vad esentiale, esentiale in intelegerea a ce se intampla in noi si in jurul nostru. Adaug in masura in care vor (re)veni. In viitor o sa adaug si linkuri pt download.

Sanatate & Biologie & Nutritie

0. Andreas Moritz. Tipul asta este cel mai tare de care am dat, pe partea cu boli si cauze spirituale (si nu numai, tipul a combinat stiinta vestica cu cea estica)

1. Vindecare prin gandire. Index de boli, cauze spirituale, solutii.

2. Michael Odoul Spune-mi unde te doare. Carte misto despre boli si cauze spirituale. Se gaseste si word document pe google.

3. Explicatii boli. Index de boli, cauze spirituale, foarte misto, dar engleza.

4. Bruce Lipton (sunt si video-uri traduse in romana pe net)

5. Nutritie cu Natalie, o tipa ff simpatica (videos,engleza)

6. Totul despre chefirul natural, usor de facut acasa. Cateva linkuri:
Grupul romanesc chefir_romania
Ce este chefirul?

7. Dr. Mercola ( un articol misto despre somn : link). Util testul pt tipul tau de nutritie. Are cateva chestii misto, cam agresiv totusi.

Spiritual

1. Tot ce gasesti zis de Osho. The best of the best din pdvul meu. Cel mai marfa om (mort evident) intalnit de mine. Situri carti gratuite: site1, site oficial.

1.1. Vigyan Bhairav Tantra (112 metode de iluminare).Cred ca este cea mai utila si practica scriere ever. Am cateva dubii, dar nici o alta scriere nu este atat de practica si de simpla. Fara balarii in plus adaugate si bla bla-uri. Din 112 de metode tre sa rezoneze una cu tine.

Links: Vigyan Bhairav Tantra, Osho audio, si Osho PDF 1 si 2. Sunt mai multe surse pe net, doar tre sa vrei sa cauti.

2. Eckhart Tolle. Rezoneaza foarte mult si el cu mine, are alt stil totusi decat Osho. In nici un caz inferior sau superior. Amandoi sunt iluminati, scrie pe ei. Partea buna la Eckhart Tolle este ca este in viata :)) YEY.

3. Anthony de Mello. Eu am doar un audio book cu el. Partea funny e ca e nascut in acelasi an cu Osho, si a activat foarte mult in acelasi oras ca si Osho. Anul ala se pare ca a dat oameni marfa. Totusi, e ceva cu el, ceva incomplet asa. Dar e foarte valoros.

4. Lao Tzi – Tao te ching. Foarte multe surse pe net. Alegi una care e rezoneaza cu tine. Totusi am vazut ca cele traduse de chinezi sunt mai adanci ca semnificatie (nu toate), si e logic, ca doar traduc chinezii insisi.

5. Mantak Chia. Energie sexuala. Primele practici pe care le’am incercat, practici care m’au adus langa Osho (as I see it). Trebuie sa tratezi sexul cu mare mare mare atentie, pt ca are mare mare mare importanta.

6. Taichi. Sau tai-chi? Inca n’am ajuns la practica prea mult. Cartea Taijiquan – Calea perfectiunii, de Serban Derlogea a fost prima mea carte in directia corecta. Dar probabil mai sunt si altele. Sunt si videos free pe net cu taichi.

Succes

1. Science of getting rich – Wallace Wattles. Dpdvul meu este perfecta. Si pentru ca a reusit sa o conceapa in 77 de pagini. Este free, dar in engleza. Google search. Asta este o versiune misto. Si asta este o versiune audio. Si asta alta versiune audio.

Stiinta

1. Orice despre waves, unde, vibratii. Fizica undelor, armonice, interactiunea dintre unde, tipuri de unde. Orice despre unde. Daca e util un lucru din fizica, undele sunt utile. Undele se aplica la orice. Orice este in jur este format din unde, vibratii. Nimic nu sta pe loc. Este esential pt creier sa fie familiarizat cu undele.
Si aici, cei mai tari intalniti sunt: Walter Russell, John Ernst Keely, Nikola Tesla

2. Fritjof Capra – The Tao Of Physics. Sinteza misto intre abordarea orientala si cea occidentala de a intelege lumea.

3. Gary Zukav – The Dancing Wu Li Masters. O alta sinteza misto intre orient si occident.

4. Michael Talbot – Holographic Universe. Despre creier in mare parte si waves si realitate. Explicarea usoara din punctul asta de vedere a telepatiei si a fenomenelor „supra”naturale.


Reclame

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s