Trecut, prezent, viitor, frecvente

Trecutul vibreaza pe frecvente joase negative. Viitorul vibreaza pe frecvente joase pozitive. Prezentul vibreaza pe frecvente inalte. Oamenii nu pot sta in prezent, pentru ca ei tin la lumea lor bazata pe frecvente joase. Si din cauza asta rationalizeaza prezentul ca fiind „strugurii care sunt oricum acri”

Aici negativ si pozitiv este necesar sa fie vazute in realitatea lor.

Adica, fara prea multe proiectii pe termenii astia, si fara prea multe povesti.

Mereu este si negativ si pozitiv, in procente.

Orice lucru, orice situatie, orice din universul asta contine atat negativ cat si pozitiv.

Ce incercam noi este sa taiem una (negativul evident), si sa oprim doar pe cealalta (pozitivul evident).

Dar asta e doar o tehnica de a crea emotii negative de fapt 🙂

Pentru ca, neputand sa ucizi negativul, simti frustrare si impotenta, care sunt sentimente negative.

E smechera mintea nu? 😀

Trecutul s’a dus. Cu cat e mai departe de prezent cu atat este mai fad. Frecvente joase. Rare. Pe frecventele joase se bazeaza frica, si toate celelalte emotii negative.

Viitorul inca n’a venit. Vin viziuni, idei. Cu cat este un viitor mai indepartat, cu atat viziunile sunt mai rare, si mai fade. Frecvente joase. La fel, frecvente joase, rezoneaza cu frica.

Trecutul este polarizat negativ. Sincer nu mi’am demonstrat ca asa e. Intuitiv am inteles direct ca e ok sa zici negativ trecutului si viitorului pozitiv.  Pana la urma nici nu conteaza care e pozitiv si negativ.

Iar prezentul vibreaza pe frecvente inalte. Ca si iubirea, sau love, calmul, pacea.

Din ce in ce mai inalte cu cat te apropii mai mult de prezent.

Din ce in ce mai intens.

Intensitatea asta este ceea ce esticii zic meditatie… Nu e nici pe departe plictisitor:P .. E ca si cum zici ca un orgasm in continua crestere e plictistor… Ma indoiesc…

Si ca veni vorba de sex. Un orgasm te impinge dinspre centru (din prezent) spre periferie, trecut viitor etc. Adica prin orgasm scazi in frecventa de vibratie. Intri pe frecvente joase.

La fel si cu oboseala, nedormitul, si neodihnitul. Intri pe frecvente joase.

E foarte interesanta imaginea asta si foarte utila. Pentru ca explica foarte multe.

Spre ex,

pe noi dragii de ei, parintii nostri, ne paseaza (fara intentii rele) cacaturi din trecut, obiceiuri vechi, din triburile de unde am evoluat. Obiceiuri veeechi vechi negative. Care toate reduse la unul sa zicem, foarte tare si mare, ar fi „obiceiul de a fi altceva decat tu insuti”. The greatest evil.

Care este un obicei negativ. Este impotriva vietii. Impotriva naturalului. Impotriva cresterii, definind viata ca crestere, si moartea ca descrestere.

Si un obicei negativ inseamna frecvente joase. Orice obicei negativ este bazat pe frica. (Invers, orice obicei pozitiv este bazat pe frecvente inalte, pe love, iubire.)

Si deci, daca tii la obiceiurile astea negative, si insisti sa le repeti, cu ce o sa rezonezi si unde o sa te duci?

Pai o sa iti aduci aminte de tot felul de tampenii din trecut, din ce in ce mai indepartate. Negative in general.

Si o sa iti imaginezi tot felul de tampenii din posibile viitorului, din ce in ce mai indepartate. Negative in general.

Toate amintirile si imaginile din viitor care sustin frica si emotiile negative (EVIDENT)

Si trecutul si viitorul contin si chestii misto. Dar alea le poti vedea cand esti la frecvente inalte, adica atunci cand ai stat in prezent, te’ai odihnit, esti fresh, esti atent, sharp, si vrei sa te uiti in trecut sau viitor de buna voie.

Revenind…

Daca o freci de obicei prin trecut si viitor, incet incet o dai in negativ in final, din ce in ce mai negativ. Te’astepti la rau, iti aduci aminte de rau.

Plus, o sa te respinga prezentul, o sa te respinga cei care iti recomanda sa fii mai atent, mai spre prezent, sa faci efortul sa te apropii de prezent ca iti face bine.

Si evident, o sa zici: „eh oricum este plictisitor prezentul, nu e nimic in el, neincitant etc”

Adica zici: „nea, strugurii sunt acri oricum”

Cu asta m’am confruntat si ma confrunt de cand am inceput sa trag spre prezent. M’am hotarat sa trag spre prezent pentru ca asa a zis Osho si intuitia mea a vibrat ca un clopotel non stop cand am avut contactul cu ideea asta.

Am tras pentru ca am intuit ca asa e bine, si sincer n’am avut incredere in Osho pana nu am inteles de ce. Dar am zis, sa fac si eu ceva ce intuiesc EU ca e bine, nu ce zic altii ca e bine.

Abia acum am inteles de ce e bine sa stai in prezent.

Pai think!

Daca stai in prezent, inseamna ca te antrenezi sa stai in frecvente inalte, din ce in ce mai inalte.

Pai iti dai seama ca crapa incet incet toate obiceiurile vechi bazate pe frecvente joase. Ca frunzele moarte din copac se vor duce.

In acelasi timp, vor fi stimulate obiceiuri pozitive: sa fii mai darnic, mai bucuros, mai fericit, mai multumit, mai spontan, mai iubitor, mai calm, mai peaceful.

Daca insisti sa creezi spre ex emotii pozitive, asta te aduce spre prezent.

Daca insisti sa creezi emotii negative, asta te duce departe de prezent.

E de inteles de ce toti iluminatii au zis: fii atent in prezent. Pentru ca asa te antrenezi cu vibratii, frecvente inalte. Si asa te transformi implicit, sigur.

Deci, acu parca este mai incitant sa insisti si sa faci efort sa stai in prezent si sa treci prin apa si foc prin toate incercarile obiceiurilor vechi de a te retine in frecvente joase. Pentru ca te vor asalta toate obiceiurile vechi negative. E vorba de survival, supravietuire. Si cea mai finutza capcana este plictiseala 😀 Cea mai finutza de departe. Cea mai eleganta. Cea mai incisiva. Cea mai cunning (vicleana? )

Dar, orice efort conteaza, si orice efort te aduce mai aproape de prezent, si o data cu asta semnificatia si bucuria creste. Deci se merita. Tot efortul care l’am facut, pe zi ce trece simt ca a fost din ce in ce mai putin pentru cate lucruri „primesc” acum. Si nu pare sa se opreasca, se continua mereu.

E un du’te vino continuu totusi (ca de obicei in toate nu?). Cand te duci in trecut la dracu’n praznic. Cand te duci in celalalt praznic, in viitor. Cand revii iar in prezent.

Ideea e sa tragem spre prezent cat mai mult, si sa fim deci din ce in ce mai pozitivi.

Probabil ca cel mai bine ar fi zis ca trecutul este negativ-negativ, viitorul este negativ-pozitiv, iar prezentul este pozitiv-pozitiv.

Deci ..pozitiv-pozitiv 🙂

Anunțuri

Despre W

LAW lover. Understanding is best.
Acest articol a fost publicat în FFFFF Important și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Trecut, prezent, viitor, frecvente

  1. Pingback: 2 tipuri de ganduri « Carnetelul PRO-CALM

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s