Serve vs Trade

Serve: serviabilitatea reala este intelegerea individului ca ceea ce ofera se va intoarce la el insusi, recompensa se intoarce sigur.

Trade: incapacitatea de a vedea legea asta. De aici frica si agresivitatea rezultate din incertitudinea sosirii recompensei inapoi la noi.

Albert Einstein: „Scopul tuturor veniti aici, este sa servim”.

Cand faci trade, nu intelegi legea naturala ca vei primi inapoi ceea ce oferi, si din frica fortezi celalalta parte sa te recompenseze cu EXACT valoarea care crezi tu ca are ceea ce oferi (si cum oferi).

Cand faci trade, muncesti pentru bani. Oferi ca sa primesti. Gandesti in termeni de a lua, a primi, limitare, conflict, ura, ego, furt.

Cand faci trade, esti adult in stadiu de copil mic. Creier adult cu mentalitate de copil mic. Un iresponsabil cu creier adult. Capacitate de distrugere exponentiala.

Cand faci trade, consideri ca banii se fac doar cu munca. Iar banii multi se fac si cu mai multa munca. Si nu intelegi ca munca ucide. Munca in termenii mei: sa faci ceva neplacut pentru bani putini. Consideri ca banii au legatura cu cantitatea de efort personal, nu cu valoarea rezultatelor in ochii clientilor. Nu te intereseaza imbunatatirea calitatii vietii lor, te intereseaza doar sa iti dea bani. Si deci se simt abuzati, iar valoarea a ce oferi scade dramatic, si odata cu ea recompensa evident.

Cand faci trade, vezi ca banii vin DE LA persoana respectiva, nu PRIN ea. Deci trebuie sa mulgi si sa fortezi. Sa fortezi suma stabilitate de tine. Pentru ca nu ai nici o singuranta ca ar veni bani spre tine. Trebuie sa ii zmulgi.

Cand faci trade, nu poti intelege cum si de ce Leonardo Di Caprio castiga 20 de milioane $ din cateva luni de filmat. Te’apuca durerile de cap de nervi si invidie.

Cand esti serviabil cu adevarat, esti entuziast, bucuros cand servesti cu ceva pe altii. Faci ce iti place sa faci.

Cand esti serviabil cu adevarat, celalalt se simte liber si respectat. Persoana servita nu se simte fortata, si stii sigur ca vei primi inapoi tot ce meriti.

Cand esti serviabil cu adevarat, gandesti in termeni de a oferi, a da, bunastare, pace, iubire, individualitate, responsabilitate.

Cand esti serviabil cu adevarat, esti un adult in stadiu de adult. Responsabil cu un creier adult. Capacitate de creatie exponentiala.

Cand esti serviabil cu adevarat stii ca banii sunt rezultatul service-ului furnizat. Cu cat sunt mai multi oameni care beneficiaza de ceea ce iti place sa faci, cu atat mai multi bani vor veni natural. Important este sa servesti si sa creezi chestii care imbunatatesc calitatea vietii oamenilor, si sa ajunga la cat mai multi oameni.

Cand esti serviabil cu adevarat, intelegi ca banii vin PRIN persoanele respective, nu DE LA ele. Deci nu are sens sa fortezi pe nimeni, pt ca banii vor veni cumva, poate convertiti in avantaje. Recompensa vine sigur. Te surprinde poate calea prin care vine. Iti vine usor sa dai libertate tuturor, orice’ar face.

Cand esti serviabil cu adevarat, intelegi usor de ce si cum Leonardo Di Caprio castiga 20 de milioane $ pentru cateva luni de filmare. Rezultatele lui sunt dorite de milioane de oameni. Recompensa vine pe masura.

Reclame

Despre W

LAW lover. Understanding is best.
Acest articol a fost publicat în Dictionar, FFF Important, Planul emotional, Planul fizic și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Serve vs Trade

  1. illa zice:

    foarte clar spus, chiar si pentru urechile mele; imi place

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s