Copii si fantezia bagata pe gat

Comportamentul fals al parintilor cu copiii. Al apropiatilor cu copiii. Al strainilor cu copiii. Desenele animate si filmele si emisiunile pentru copiii. Cu informatii fanteziste, ireale si inutile. Cu rasul ala fals. Cu comportamentul ala de om cu IQ sub 10. E doar SEDUCTIE. Seductia ca exteriorul este sursa reala. Exteriorul este centrul. Seductia asta este prima pacaleala si cea mai necesara pacaleala care asigura manipularea pe viitor a copiilor.

Oriunde te’ai duce si orice ai face, macar o data pe zi TREBUIE sa vezi si sa auzi comportamentul ala fals si rasul ala fals al „adultilor” cand intra in contact cu copiii.

Cel mai dezgustator sentiment il am cand eu cedez si TREBUIE sa joc rolul „adultului”. Naspa indeed.

Dar am zis what the hell. Sa privim. Sa vedem ce este toata sarada asta de 0.2 RON.

Si m’am tot uitat la parinti si copiii lor. Si MAI ALES la cei care vin pe langa ei, cunoscuti. Si dintr’o data cunoscutii astia TREBUIE sa intre in rolul ala cretin de a face pe maimutoiul in fata copilului, ca si cum cineva ii cere asta sau i’ar pasa. Si copilul se uita in general asa curios la maimuta aia paroasa cum oracaie in jurul lui. Alte dati, se amuza cu ce vede in jur, razand sau zambind, in timp ce maimutele din jur arata cu destu’ la rasul lui ca si cum si’ar da seama copilul ce cacaturi vorbesc maimutele paroase. Alte dati, ignora maimutele pentru alte lucruri, evident, mai interesante….

E interesant ca nimanui nu ii pasa de copil si de nevoile lui si ce vrea el. Toti intra in rolul ala de maimuta si incep sa faca zgomote inutile in jurul copilului.

Atunci a devenit interesanta situatia…. Mi’a captat interesul…. sa observ mai mult…

Care e interesul atunci?

E constient interesul asta? Evident ca nu. Nici un om nu vrea sa fie maimuta. Mai ales in fata unui oaspete, copilul. Sau in fata „adultilor” de langa el. Dar totusi o face….. deeeeci…..

….deci interesul este inconstient….

Ok, dar care e scopul sa faci tot teatrul asta inutil tuturor?

Si m’am intrebat imediat, cum ar fi util comportamentul asta? Ce rezultat iese din impactul maimutarelii in fata copilului?

M’am uitat din nou la emisiunile pentru copii. Si la desene. Si la filme.

Toate animalele sunt umane in filme, desene si emisiuni. Toata pasarile ciripesc, dar sunt cu ochii pe personajul principal (care de fapt este copilul care se uita, identificat fiind cu personajul principal). Toate pisicile torc si miorlaie, dar cum se face ca toate stiu sa vorbeasca engleza si pe toate le intereseaza despre personajul principal. Cainii!!!! Cainii nu mai zic. Latra si se joaca, dar mereu cauta bunastarea stapanului si fericirea lui, si mai mult, are grija de toti toti care pericliteaza starea pozitiva a stapanului. Latra doar pe cei rai….

Toate animalele se invart in jurul copilului. Si il pupa in ### like they care.

Persoanele care fac emisiuni pt copii, TREBUIE sa adere la maimutareala „obisnuita”. Si toate se comporta ca si cum ar fi sclave copilului si copilul ar fi buricul tocmai descoperit al pamantului.

Who the fuck cares atat de tare despre copilul ala? Si pentru ce?

Si apoi a facut clic.

Exact jocul ala sexual de la animale, cand masculul se infoaie cu milioane de pene colorate si forme exotice ca sa atraga femela sau ceva de genu asta.

SEDUCTIE!

Seductie pentru exterior…

Se lucreaza asupra copilului inca de cand a iesit din maica’sa.

Copilul vine din intelegerea subconstienta ca interiorul este sursa, sursa la tot exteriorul vizibil. Subconstient este foarte inteligent si intelege in mod direct ca toate cele exterioare sunt efecte. Dar este si confuzat de toate care se intampla prea repede. Si are nevoie de timp sa se deconfuzeze.

AHA!!!! Atunci sa nu ii dam timpul asta. Pentru ca daca ajunge sa se deconfuzeze, si ramane la viziunea primara adevarata ca interiorul este cauza, si ca el deci este puternic, atunci cum mai poate fi manipulat sa faca ce vor altii?????Ce vrem noi?????

Copilul vine de la sursa, si are energie, si e plin de viata. Dar e confuz.

Si smecheria inventata a fost, sub o forma acceptata de parintii naivi ca fiind inofensiva, sa seduci copilul ca sursa de unde a venit este aceeasi cu exteriorul. Tot ce a experimentat langa sursa poate experimenta si cu lucrurile din exterior. Cu formele exterioare. Si aici este teapa primara. Aici copilul si’o ia in freza. Cu acordul parintilor sedusi si ei si supusi, grijulii cu cacaturile societatii.

Cui ii pasa de copil in realitate?

Nimanui.

Cu exceptia copilului. Si cu exceptia celor care inteleg si vad.

In rest, toti participa de comun acord sa ingroape inca un copil, si inca un copil, si inca un copil. Si perpetuam asa la nesfarsit acelasi trib de acuma 1 milion de ani, cand ne dadeam in cap cu bata. Doar ca acum o facem sofisticat. Bata sa transformat in matrix si smecherii mentale.

Anunțuri

Despre W

LAW lover. Understanding is best.
Acest articol a fost publicat în FFF Important, Planul mental și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s