Angajati, angajatori, incredere, sentimente pozitive

Presupunand ca vrei sa investesti pozitiv. Este vital, necesar si util pentru tine si pentru societate sa insisti sa refuzi sefi / angajatori in care nu ai incredere si in aceeasi masura sa refuzi subalterni / angajati care nu au incredere in tine.

Mi’a venit dintr’odata flashul asta (sub forma cu angajator/angajati/societate) si tot dintr’odata postez jewel-ul asta.

Ma uitam ca orice entitate pe lumea asta, oricat de multe pene (ca sa nu zic altceva 🙂 ) ar crede ca are, este master / sef cuiva, si subaltern / servant cuiva.

Este vital sa realizezi cui este natural sa’i fii sef, si cui ii este natural sa’i fii subaltern. Din mai multe motive. Acum abordez doar unul dintre ele.

Daca afirmatia de mai sus e adevarata (este vital sa … etc), atunci inseamna ca orice sef are un sef mai mare decat el.

Daca mai adaug la asta ca fiecare va primi ce ofera, fiecare isi atrage ce’a oferit, fiecare apoi are in jur ce’a oferit….

…atunci rezulta ca din momentul in care cineva are un sef nemultumit, mai sus de seful ala e doar nemultumire.

(Sincer, n’am chef acuma de demonstratii inutile logice pt persoane gen stiu ei cine :d … de data asta vreau sa am chef sa zic doar cat am chef sa zic… cine are ochi sa vada vede, e suficient…)

Ei bine, cumva, tre sa fie ceva peste cei mai si cei mai smecheri sefi, in ierarhie…

Si ca peste tot, acolo sunt entitati care vor sa fie pozitive, sau negative…

Good…

Vazand scena, si uitandu’ma (uitandu’ne) in jur, e clar ca toata lumea lucreaza pentru niste entitati care vor sa fie nefericite si nemultumite (eh nu doar entitati de genul asta, dar se pare ca toti le preferam pe alea nemultumite). Plus de asta, toata lumea isi atinge obiectivul, nu doar entitatile alea mari mari si puternice puternice.

Si intrebarea esentiala este: eu ce vreau? sa fiu fericit sau nefericit?

Poti sa fii fericit si cu persoane nefericite in jur, dar automat atragi oameni fericite pt ca esti fericit… DEci dovada ca esti fericit este atractia persoanelor fericite in jur, sau ajutorul dat persoanelor existente acum in jurul tau sa fie mai fericite… Se va vedea progres oricum, fericirea in jurul tau creste si sustine pe cei care vor sa fie fericiti, si ii va freca pe cei care vor sa fie NEfericiti…

Si asa vazand lucrurile acuma, daca ai un sef care e nemultumit, sau subalterni care sunt nemultumiti, asta este si obiectivul tau: sentimente negative. Asta iti doresti. Si asta e dovada.

Si e clar ca si seful al mare, big boss, vrea sa fie nefericit, si societatea per ansamblu vrea sa fie nefericita, sau e posedata de entitati care vor sa fie nefericite.

Dar in acelasi timp nu exista nici victime (decat pentru cei care vor sa isi dea impresia ca ar fi ei insisi victime 😀 )

Deci intrebarea esentiala este: eu ce vreau? in ce investesc? in fericire sau nefericire?

Si practic, pentru ca vroiam si ceva practic, este un barometru foarte fidel.. Increderea…

Oricat de fericit esti, n’ai cum sa ai incredere in rahaturile unuia nefericit…

Ai incredere ca vrea sa fie nefericit, dar nu in ce te prosteste el… Si ai incredere ca tot ce va face va iesi prost pentru ca asta isi doreste, sa iasa prost… E greu sa te plangi de ceva care iese bine 😀

Ai incredere in angajator?

Ai incredere in cei imediat de sub tine?

He he ….he……………..he…………………………. Misto de privit persoanele care au dat din „greseala” peste postul asta, dar refuza sa accepte ca ele sunt cauza nefericirii lor :))))))) Greu de apreciat daca mai citesc cele cateva fraze de mai jos… S’au oprit la he he he, si nici macar nu au citit ce’am scris acum :))))) Funny…

Verifica… ca sa stii clar cum stai tu acuma, si ce entitati ajuti si cu ce…

Daca nu e incredere, e clar ca iti doresti sentimente negative, indiferent ce crezi tu si speri tu.. dovada e sub ochii tai.. La fel vor si toti din jur, si investesti / investiti in crearea de sentimente negative, frica, tensiune, lipsa de sens, nenatural…

Daca e incredere, si tinde spre, atunci e dovada ca vrei / vreti sa investiti in crearea de sentimente pozitive, curaj, fericire, natural, semnificativ etc…

E marfa smecheria, si am zis s’o postez repede cat simt. Pentru ca sunt atatea jewels care asteapta, dar, inca nu simt sa le postez, soooo…..

Anunțuri

Despre W

LAW lover. Understanding is best.
Acest articol a fost publicat în FFFFF Important și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s